Dobrodošlica novom župniku i našim novim duhovnicima

Danas, na 22. nedjelju kroz godinu svečano misno slavlje predvodio je biskupski tajnik i kancelar, preč. Mišel Grgurić, te ujedno predstavio našeg novog župnika i kapelane : o. Anto Knežević (župnik), o. Marko Maglić, o. Domagoj Jelača i o. Tihomir Radan, iz reda bosonogih karmelićana.

Župnik o. Anto Knežević u svojoj propovijedi govorio je o poniznosti, kako nam po današnjem  evanđelju Isus govori o poniznosti kao stavu koji je potreban za pristup u Božje kraljevstvo. Bog kao Stvoritelj i konačni sudac izvor je trajne časti i ugleda.

Osim naših župljana na današnju svetu misu stigli su gosti iz župe Sv. Mihovila na Kamenu (Split), koji su došli ispratiti svog nekadašnjeg župnika o. Antu.

Nakon misnog slavlja u ime brojnih okupljenih župljana, dobrodošlicu novom župniku poželjeli su vijećnici ŽPV. Uz riječi dobrodošlice sa željom da plodonosno surađujemo na duhovnu dobrobit naše vjerničke zajednice, župe kojoj pripadamo, poklonili su svima Ličku kapu, simbol naše Like.  

Na koncu se prisutnima obratio i novi župnik o. Anto Knežević zahvalivši se na riječima dobrodošlice pozvavši sve prisutne na mali domjenak u prostorijama Karitasa.

Dobro nam došli!

Lucija Starčević

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.